Vždycky jsem si přála kvalitní mobilní telefon. Hodně mi vadilo, když se mi někdo smál, že mám starý mobilní telefon. Teď sice je to pravda, ale copak já za to mohu? Můžu za to, že mi rodiče pořídili opravdu škaredý starý mobilní telefon? Hodně mě to mrzelo. I když já osobně jsem nepotřebovala nějaký extra drahý mobilní telefon, který vypovídá o luxusu a bohatství lidech, ale chtěla jsem mu hlavně kvůli tomu, abych zapadla do party. Vůbec nevím proč. A co děti vůbec na těch kvalitních drahých mobilních telefonech viděly? Protože já jsem vyrůstala už v té době, kdy byl mobilní telefon úplně normální a měly ho třeba i pětileté děti. Taková je doba.

Mám ráda kvalitní mobily.

Takže já v osmé třídě jsem taky měla mobilní telefon, ale tak o devadesát procent horší a levnější než ostatní děti ve třídě. Mrzelo mě to, tak jsem se zeptala svých rodičů, jestli by mi taky nepořídili nějaký mobilní telefon. Nemusí to být úplně luxusní mobilní telefon, ale stačilo by nějaký obyčejnější, ale lepší, než mám nyní. Rodiče se na mě podívali a ptali se mě, proč to vůbec chci.

Na mobilu mám i instagram.

A tak jsem jim vysvětlila ten pravý důvod, že se mi děti smějí, že mám opravdu starý mobilní telefon. A tak rodiče chvíli přemýšleli a řekli, že sami ví, jaké to je, když vás děti mezi sebe neberou nebo se vám smějí. A je to opravdu hodně mrzelo. Takže jsem byla velice ráda, když mi rodiče čtyři dny na to pořídili mobilní telefon. A opravdu jsem zůstala na rodiče zírat, když mi opravdu mobilní telefon donesli. Byla jsem v šoku a ihned jsem se šla pochlubit kamarádům ve škole. Kamarádi ze školy koukali, protože jsem měla opravdu kvalitní luxusní mobilní telefon, za který by se nemusel stydět vůbec nikdo, ani kvalitní a profesionální inženýr. Takže tady nezáleží, kdo jste, abyste měli mobil. Vím, že někdo touží po kvalitě, ale věřte, není to všechno.